- Autor: barban
- Doba přípravy (min.): 1440
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jogurt bílý selský (Hollandia) | 500 |
Smetana na vaření 10 % tuku průměr | 100 |
Energetická hodnota celkem: 1800 kJ
Bílkoviny (g): 18,
Tuky (g): 30,
Sacharidy (g): 24,
SAFA (g): 20,
Cukry (g): 24,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 180 kJ
Bílkoviny (g): 1.8, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 2.4, SAFA (g): 2, Cukry (g): 2.4, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
jogurt Hollandia, smetana 12%, sůl, smícháme dáme do plátna a hustého cedníku a 24 hodin necháme okapat
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.
pat v lednici. Nemám pocit,že by to bylo kyselé.Asi je to o chuti.